Generalforsamlingen 2020

Generalforsamlingen 2020

NVMC avholder Generalforsamling lørdag 7.mars 2020., i lokalet til SAS Museet på Gardemoen. For dere som har behov for overnatting har vi forhandlet oss frem til god pris på et av hotellene på Gardemoen, slik at vi alle kan overnatte på samme sted, og samles for det sosiale på kvelden. Mer info se her:

Les mer
Singsaker Sommerhotell, Trondheim

Singsaker Sommerhotell, Trondheim

Til dere som skal ferdes i Trondheimsområdet i sommer. Vi har motatt tilbud på overnatting til våre medlemmer. Se her.

Les mer
Sidevogna nr 1 2020

Sidevogna nr 1 2020

Årets først utgivelse av vårt medlemsblad Sidevogna er snart å få postkassen. Her er en smakebit av hva dere kan lese om rundt omkring den 20.februar. Det inneholder også innkallelse med all nødvendig informasjon til Generalforsamllingen, som skal være lørdag 7.mars på SAS museet på Gardemoen. Ser bladet intressant ut ? ønsker du å motta det i postkassen 6 gang i året og ikke er medlem hos oss ? gå inn på siden her under "Bli medlem".

Les mer
Feil på kidnummer for innbetaling av kontigent

Feil på kidnummer for innbetaling av kontigent

Får du ikke betalt medlemskontigenten med kid? Det har beklageligvis blitt en feil med det kidnummeret som er på bankgiroen, som ble sendt ut med Sidevogna. Kidnummeret skal inneholde 12 siffer, så hvis du legger til 1 eller 2 0er foran det kidnummer som står på bankgiroen så skal det fungere. Er du bruker av Gnist så ligger faktura under NVMC når du har logget deg inn, der står det rette kidnummer. Bruk av kidnummer letter jobben for vår klubbsekretær Ingrid med å registrere hvem som har betalt. Så det er derfor ønskelig at dette brukes.

Les mer
LMK nytt 8/2019

LMK nytt 8/2019

Siste nytt fra vårt Landsforbund LMK, det 8.i rekken. LMK ønsker å sette ned medlemskontigenten 2020.

Les mer