Generalforsamlingen 2021

Generalforsamlingen 2021

Godt nyttår til dere alle. Årsmøtet og Generalforsamlingen for 2021 vil bli lørdag 6.mars. Møtet avholdes i Ålesund hvor vår lokalavdeling NVMC Sunnmøre vil være vertsskap. Det er som vanlig mulig å søke støtte til reise for en representant fra lokalavdeling og tilsluttet klubb. Vi håper på et representativt oppmøte med forbehold om coronasituasjonen. De nødvendige papirer som agenda, regnskap etc. vil bli lagt ut her på vår hjemmeside og i Sidevogna nr 1/21.

Les mer
Sidevogna nr 6/2020

Sidevogna nr 6/2020

Norsk Veteran Motorsykkel Club har et unikt medlemsblad som kommer ut 6 ganger i året. Her er det mye godt lesestoff relatert til vår hobby. Bladets innhold lages av medlemmene og det produseres profesjonelt med høy standard. Siste utgivelse i år, nr 6/2020 er nå i trykken. Her er en liten smakebit over bladets innhold og hva våre medlemmer kan kose seg med i julen. Ønsker du å motta bladet i posten? Gå inn på "bli medlem" her på siden.

Les mer
Skogsløpet 2021

Skogsløpet 2021

Skogsløpet 2021 arrangeres 4.-6.juli på Sirdal Høyfjellshotell, av NVMC avdeling Sør-Rogland . Vi legger ut informasjon her på vår hjemmeside fortløpende.

Les mer
Terminlisten er klar for 2021

Terminlisten er klar for 2021

Terminlisten 2021 er nå klar. Norsk Veteran Motorsykkel Club har medlemmer i hele landet. Med 29 lokalavdelinger og 9 tilsluttede klubber er det stor aktivitet imiljøet igjennom hele året. Flere av dem er nå i full gang med å planlegge neste års treffsesong og vi har nå ei terminliste klar med 34 arrangementer for 2021. Oversikten finner dere her på vår hjemmeside under kalender/liste. For mer informasjon og kontaktpersoner vil det komme frem når dere trykker på det aktuelle treffet. Vi håper på en god treffsesong og går inn i det nye året med stor opptimisme etter et rolig og annerledes år med Corvid-19. Terminlisten ligger også vedlagt her for dem som ønsker å printe den ut.

Les mer