Sidevogna nr 5, er nå ferdig.

Sidevogna nr 5, er nå ferdig.

Norsk Veteran Motorsykkel Club har et unikt medlemsblad som kommer ut 6 ganger i året. Her er det mye godt lesestoff relatert til vår hobby. Bladets innhold lages av medlemmene og det produseres profesjonelt med høy standard. Siste utgivelse nr 5/2020 er nå ferdig. Her er en liten smakebit over bladets innhold. Ønsker du å motta bladet i posten? Gå inn på "bli medlem" her på siden.

Les mer
LMK nytt 9/2020

LMK nytt 9/2020

Her er siste nytt fra vårt LandsForbund LMK. Nytt fra LMK 09/20. 2020 – det tapte året De fleste av oss vil nok minnes 2020 som et langt på vei tapt år. Lite eller ingenting ble som tiltenkt, og de fleste arrangementer ble avlyst eller fant sted i sterkt begrensende former. Under nedstengningen av Norge i mars, trodde de fleste at dette ville være for et kortere tidsrom. Etterhvert ble hjemmekontor og hjemmeskole den nye hverdagen. LMK var i så måte intet unntak.

Les mer
FIVA undersøkelse

FIVA undersøkelse

Hjelp din klubb og FIVA ved å delta i en undersøkelse om historiske kjøretøy og bruk av disse. Det er flott dersom denne publiseres på hjemmesider, Facebook o.l. slik at svarene blir mest mulig representative for situasjonen her i Norge. FIVA (Federation International Vehicules Anciens) gjennomfører fram til 31. Oktober en verdensomspennende undersøkelse for å få detaljerte og gode opplysninger som kan hjelpe oss alle i forhold til utfordringene vi står ovenfor i dag og tiden framover med å bevare og bruke våre historiske kjøretøyene.

Les mer
Sidevogna nr 4 2020

Sidevogna nr 4 2020

Som medlem av Norsk Veteran Motorsykkel Club mottar man dette flotte medlemsbladet "Sidevogna" hele 6 ganger i året. Et meget innholdsrikt blad med mye god og variert lesestoff. Bladet er kun å få tak i som medlem hos oss. Her er et innblikk i hva vi kan vente oss i postkassen i august måned. Ønsker du å bli medlem hos oss kan det gjøres enkelt her fra vår hjemmeside eller ved å sende en epost til post@nvmc.no Flere bilder fra tidligere utgaver kan du se inne på denne artikkelen.

Les mer
Fosenløpet 2020

Fosenløpet 2020

Fosenløpet 2020 AVLYST. NVMC Fosen opplyser at årets Fosenløp avlyses pga.den økende smittetendensen. Og håper å kunne komme sterkere tilbake til neste år.

Les mer