Skogsløpet 2020

Skogsløpet 2020

Skogsløpet 2020 arrangeres 26.-28.juni på Sirdal Høyfjellshotell, av NVMC avdeling Sør-Rogland. Det er nå klart for påmelding elektronisk her på siden, se under Skogsløpet . Her vil dere også finne all informasjon om løpet. Påmeldingsskjema for nedlasting vil bli ordnet med det første. Her er invitasjonen:

Les mer
LMK NYTT 1/2020

LMK NYTT 1/2020

Her er årets første LMK-nytt fra vårt Landsforbund LMK. Sikkerhet på veterankjøretøy er i fokus som aldri før. Trykk på les mer lengre ned her.

Les mer
Generalforsamlingen 2020

Generalforsamlingen 2020

NVMC avholder Generalforsamling lørdag 7.mars 2020., i lokalet til SAS Museet på Gardemoen. For dere som har behov for overnatting har vi forhandlet oss frem til god pris på et av hotellene på Gardemoen, slik at vi alle kan overnatte på samme sted, og samles for det sosiale på kvelden. Mer info se her:

Les mer
Singsaker Sommerhotell, Trondheim

Singsaker Sommerhotell, Trondheim

Til dere som skal ferdes i Trondheimsområdet i sommer. Vi har motatt tilbud på overnatting til våre medlemmer. Se her.

Les mer
Sidevogna nr 1 2020

Sidevogna nr 1 2020

Årets først utgivelse av vårt medlemsblad Sidevogna er snart å få postkassen. Her er en smakebit av hva dere kan lese om rundt omkring den 20.februar. Det inneholder også innkallelse med all nødvendig informasjon til Generalforsamllingen, som skal være lørdag 7.mars på SAS museet på Gardemoen. Ser bladet intressant ut ? ønsker du å motta det i postkassen 6 gang i året og ikke er medlem hos oss ? gå inn på siden her under "Bli medlem".

Les mer