Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

50 års jubileumsløpet, kjøreruter se her:

50 års jubileumsløpet, kjøreruter se her:

Bli med å kjøre så langt du selv ønsker i vårt jubileumsløp fra Lindesnes-Nordkapp 26.juni-7.juli 2024. Følg med hvor vi kjører. Her kan du hoppe på hvor det passer. Og du kan delta med gammel/ny mc eller bil. Detaljerte kjøreruter er lagt inn under "les mer" De som mangler legges ut fortløpende. Hjelp oss med å markedsføre vårt Jubileumsløp. Her er plakaten som gjerne skulle vært heng opp i vårt ganske land. Filen til plakaten ligger vedlagt, klar til å lastes ned for å deles eller for å printes. Heng gjerne opp i ditt lokalmiljø, og ta med på treff/utstillinger/løp i forkant. Del Facebooksiden vår og inviter dine venner til å like siden. Planlegg sommeren og bli med å kjøre. Har du ikke motorsykkel kan du delta med bil.

Les mer
Velkommen til Skogsløpet 2024

Velkommen til Skogsløpet 2024

Bli med på årets Skogsløp helgen 14.-16.juni . Et veteranmotorsykkelløp for alle med motorsykkel/moped eldre enn 30 år, i regi av Norsk Veteran Motorsykkel Club (NVMC). Vi er 73 forhåndspåmeldte så det her blir bra. Det er fremdeles mulighet til å delta ved å melde seg på ved oppmøte lørdag 15.juni. Selve løpet starter lørdag kl. 11.00 utenfor inngangen til Norsk Kjøretøyhistorisk museum på Hunderfossen. Deltakeravgift kr 600,-. Løypa går fra vegmuseet - Fåberg-Segalstad bru-Svingvoll v/Kråbøl & Co- Tretten- Hunderfossen. Det blir 3 poster undervegs. 1. Segalstad bru, 2.hos Kråbøl 6Co hvor det og blir servert lunsj med pølser, kaffe,brus, 3. på Tretten før det går tilbake til Vegmuseet. Skulle motorsykkelen mot formodning begynne å krangle står vi klar med følgebil. Påmelding lørdag 15.juni fra kl..08.30- 10.30 utenfor Norsk kjøretøyhistorisk museum. Velkommen! Liste over forhåndspåmeldte, kontaktinfo og overnatting se under les mer.

Les mer
Forespørsel fra Norsk kjøretøyhistorisk museum

Forespørsel fra Norsk kjøretøyhistorisk museum

Kan noen hjelpe? Er du i besittelse av akkurat den motorsykkelen som Norsk Kjøretøyhistoriske museum på Lillehammer så gjerne skulle lånt til sin utstilling? Har du en Britisk parallell twin (kan også være single) fra tidlig 60 tallet og kan låne den ut i 3 år? Så setter de stor pris på hjelpen og lover at den blir godt tatt vare på i varme fine lokaler. Se under.

Les mer
Jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp"

Jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp"

Norsk Veteran Motorsykkel Club og NVMC Elverum/Våler mc veteraner arrangerer jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes - Nordkapp" 26.juni-7.juli 2024. Løpet vil ha faste dagsetapper som vil markedsføres her på siden når de er klare og på egen Facebookside "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp. Der vil det også stå hvor det er pauser/stopp om du vil delta derifra. Det er ingen påmelding, så det er bare å "starte sykkelen å bli med" Og du kan kjøre så langt eller kort du selv ønsker. Deltakerne ordner selv med overnattinger/mat og vi legger ut forslag til overnattingssteder for å holde det sosialt. Det er tid for å sette veteranmotorsyklene (mc eldre enn 30 år) på kartet, så bli med å kjør! Du kan også delta med nyere motorsykler, eller gammel/ny bil. Vi oppfordrer også de unge om å bli med på kjøretur med det kjøretøyet de har.

Les mer
Terminlisten for 2024

Terminlisten for 2024

Da kan vi presentere oversikten over de treff og løp som arrangeres i 2024. Her er det stor aktivitet hos lokalavdelingene med over 30 arrangementer. Dette skulle gjøre det mulig for de fleste å finne noe å delta på. Sett av datoene i kalenderen allerede nå og bli med på treff i det nye året. Gå inn på linken under,trykk inn på treffet det gjelder for mer info. I menyen på forsiden av vår hjemmeside ( de 2 strekene øverst til høyre på siden)kan du finne treffene månedsvis under kalender eller full oversikt i liste . Terminlisten ligger vedlagt i sin helhet under her, treffene står i vårt medlemsblad Sidevogna og i årets kalender.

Les mer