Bli med og kjør «MOTORKONVOIEN 2019»!

Bli med og kjør «MOTORKONVOIEN 2019»!

Publisert av Kjell Gunnar Årnes den 19.09.18. Oppdatert 14.04.19.

For å markere LMKs 40-års jubileum samt åpningen av Norsk Kjøretøyhistorisk Museum på Hunderfossen 9. juni 2019,- arrangerer LMK og AMCAR: «MOTORKONVOIEN 2019» -.

Kultur på hjul i anledning LMKs 40 års jubileum og åpning av nytt nasjonalt kjøretøymuseum på Hunderfossen.
Alle kan delta med alle typer hobbykjøretøy uansett årgang. Du deltar på så lang/kort etappe du selv ønsker. 
Det koster ikke noe å delta i Motorkonvoien

Budskap og fokus underveis vil være vern og retten til fortsatt bruk av motorhistoriske kjøretøy. En rekke lokale politikere vil langs ruten bli utfordret på disse problemstillingene.  


«MOTORKONVOIEN 2019» vil vise frem et utvalg at de motorhistoriske kjøretøyene som finnes i Norge, og som samtidig er en betydelig del av vår felles kulturarv.


Vi kjører flere Motorkonvoier fra ulike landsdeler og møtes i Olympiaparken i Lillehammer fredag 7. juni! Det vil bli ulike tidspunkt for oppstart rundt om i landet, og det er fullt mulig å bli med fra ditt eget hjemsted når «MOTORKONVOIEN 2019» passerer. Arrangementet vil ha flere ulike aktiviteter, og kun noen av disse krever en forhåndspåmelding. «MOTORKONVOIEN 2019» tar utgangspunkt i LMK-Stafetten 2017 med hensyn til form og innhold. Det er lagt ut deltaljert oversikt over hver av kjørerutene, med tid og sted, på FB siden til Motorkonvoien 2019, LMK.no og Amcar.no.


«MOTORKONVOIEN 2019» erstatter det tradisjonsrike Norgesløpet i 2019, og i samarbeid med AMCAR, Lillehammer Veteranvogn Klubb, Motorveteranene Hedmark og Toten Gammelbilklubb arrangeres et eget løp lørdag 8. juni 2019, som vil by på det beste av natur og severdigheter rundt Mjøsa. Se vedlagte flyer.


Lørdag 8. juni vil det bli en egen festmiddag i anledning at LMK fyller 40 år. Arrangementet skjer sammen med AMCAR, som var blant stifterne av LMK i 1979. Påmelding til denne legges ut med det første.


I Olympiaparken på Lillehammer byr vi inn til Norges største bil- og mc-utstilling «MOTORTREFFET 2019» et arrangement over 2 dager, med underholdning/liveband og servering av mat og drikke utover kvelden. I forbindelse med arrangementet vil det være anledning til å campere i Olympiaparken. Se vedlagte program for Motortreffet.

Når det gjelder overnatting ordner hver enkelt deltaker dette selv. Men det er lagt ut en oversikt over overnattingsmuligheter på hver enkelt kjørerute og avtaler som er gjort i denne forbindelse på  FB siden til Motorkonvoien 2019, LMK.no og Amcar.no. Dette gjelder også avtaler med de nærliggende hotellene på Lillehammer. 


Arrangementet avsluttes søndag 9. juni 2019 på åpningen av Norsk Kjøretøyhistorisk Museum – en begivenhet som er blant de viktigste innen vår bevegelse på flere tiår. Dette er et stort skritt på veien til at rullende materiell kan få den anerkjennelse, som fartøy- og bygningsvern har hatt i lengre tid.


Se nettsidene til LMK og AMCAR for ytterligere informasjon, samt egen FB side. Her vil det løpende bli lagt ut informasjon iht. reiseruter, overnattingsmuligheter, bestilling av startnummer og påmelding til LMK’s jubileumsmiddag.


Feil på kidnummer for innbetaling av kontigent

onsdag 11. desember kl. 21:02

LMK nytt 8/2019

tirsdag 10. desember kl. 18:38

Nytt fra LMK 7/2019

tirsdag 10. desember kl. 18:29

Generalforsamlingen 2020

søndag 17. november kl. 20:57