Generalforsamlingen 2020

Generalforsamlingen 2020

Publisert av Merethe Larsen den 17.11.19. Oppdatert 29.02.20.

NVMC avholder sin Generalforsamling lørdag 7.mars i lokalet til SAS museet på Gardemoen, Gardemovegen 1, 2030 Nannestad. Det er registrering fra kl.11.00  med møtestart kl.12.00.

Delegater som kommer med fly kan ta buss 420 merket Kopperud/Maura. Den går 2 gang pr.time og tar ca.10 min.til stoppested "SAS Museet". 

For de som ønsker overnatting er det reservert noen enkeltrom på Comfort Hotel Runway, like i nærheten av SAS Museet.  Adr. Hans Gaarders vei 27,, 2060 Gardemoen. Pris pr.rom er kr 845,-fra lørdag 7.mars - søndag 8.mars. Henvis til NVMC ved booking av rom for å få denne prisen, og vær tidlig ute. 

På denne måten legger vi også opp til at vi kan ha det sosialt på kvelden for dem som ønsker, etter Generalforsamlingen / skal overnatte, med å kunne samles for en trivelig uhøytidelig kveld, i restauranten på hotellet. Her betaler hver og en for det de ønsker å spise/drikke. Men vi må bestille bord  og må derfor vite hvor mange vi blir. Ta kontakt med vårt styremedlem Merethe Larsen om du ønsker å delta, send sms eller ring (etter kl.17.00) på tlf.93685840 , send en mail på :merethel67@gmail.com. eller en PM på facebook.

Styret har i år valgt å avholde Generalforsamlingen i et lokalet som ligger sentralt til, slik at det skal være enkelt adkomst uansett hvor du kommer fra i landet, Vi håper på den måten å få flere deltakere på Generalforsamlingen.🙂 Og et tettere samarbeid med våre medlemmer/lokalavdelinger. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å delta og lokalavdelingene til å sende representanter. Og informerer om følgende:

Hver lokalavdeling kan søke om reisetilskudd for en representant som deltar på generalforsamlingen. Søknad sendes på epost til vår klubbsekretær på post@nvmc.no og skal være besvart før reise bestilles. Frist for innsending av refusjonssøknad er satt til 25.februar.

Innkallelse med all nødvendig informasjon kommer  i Sidevogna nr.1-2020 som er like om hjørnet.

 

Link til SAS museet:

https://www.sasmuseet.net/ 

Link til comfort Hotell runway:

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo-airport/comfort-hotel-runway/?utm_campaign=regular-pictures&utm_medium=organic&utm_source=googlemybusiness