50 års jubileumsløpet, kjøreruter se her:

50 års jubileumsløpet, kjøreruter se her:

Bli med å kjøre så langt du selv ønsker i vårt jubileumsløp fra Lindesnes-Nordkapp 26.juni-7.juli 2024. Følg med hvor vi kjører. Her kan du hoppe på hvor det passer. Og du kan delta med gammel/ny mc eller bil. Detaljerte kjøreruter er lagt inn under "les mer" De som mangler legges ut fortløpende. Hjelp oss med å markedsføre vårt Jubileumsløp. Her er plakaten som gjerne skulle vært heng opp i vårt ganske land. Filen til plakaten ligger vedlagt, klar til å lastes ned for å deles eller for å printes. Heng gjerne opp i ditt lokalmiljø, og ta med på treff/utstillinger/løp i forkant. Del Facebooksiden vår og inviter dine venner til å like siden. Planlegg sommeren og bli med å kjøre. Har du ikke motorsykkel kan du delta med bil.

Les mer
Forespørsel fra Norsk kjøretøyhistorisk museum

Forespørsel fra Norsk kjøretøyhistorisk museum

02.05.23 20:28
av Merethe Larsen

Kan noen hjelpe? Er du i besittelse av akkurat den motorsykkelen som Norsk Kjøretøyhistoriske museum på Lillehammer så gjerne skulle lånt til sin utstilling? Har du en Britisk parallell twin (kan også være single) fra tidlig 60 tallet og kan låne den ut i 3 år? Så setter de stor pris på hjelpen og lover at den blir godt tatt vare på i varme fine lokaler. Se under.

Les mer
Jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp"

Jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp"

Norsk Veteran Motorsykkel Club og NVMC Elverum/Våler mc veteraner arrangerer jubileumsløpet "På 2 hjul fra Lindesnes - Nordkapp" 26.juni-7.juli 2024. Løpet vil ha faste dagsetapper som vil markedsføres her på siden når de er klare og på egen Facebookside "På 2 hjul fra Lindesnes-Nordkapp. Der vil det også stå hvor det er pauser/stopp om du vil delta derifra. Det er ingen påmelding, så det er bare å "starte sykkelen å bli med" Og du kan kjøre så langt eller kort du selv ønsker. Deltakerne ordner selv med overnattinger/mat og vi legger ut forslag til overnattingssteder for å holde det sosialt. Det er tid for å sette veteranmotorsyklene (mc eldre enn 30 år) på kartet, så bli med å kjør! Du kan også delta med nyere motorsykler, eller gammel/ny bil. Vi oppfordrer også de unge om å bli med på kjøretur med det kjøretøyet de har.

Les mer
Terminlisten for 2024

Terminlisten for 2024

12.12.22 19:31
av Merethe Larsen

Da kan vi presentere oversikten over de treff og løp som arrangeres i 2024. Her er det stor aktivitet hos lokalavdelingene med over 30 arrangementer. Dette skulle gjøre det mulig for de fleste å finne noe å delta på. Sett av datoene i kalenderen allerede nå og bli med på treff i det nye året. Gå inn på linken under,trykk inn på treffet det gjelder for mer info. I menyen på forsiden av vår hjemmeside ( de 2 strekene øverst til høyre på siden)kan du finne treffene månedsvis under kalender eller full oversikt i liste . Terminlisten ligger vedlagt i sin helhet under her, treffene står i vårt medlemsblad Sidevogna og i årets kalender.

Les mer
NVMC 50 år, skaff deg jubileumsklistremerke og pin

NVMC 50 år, skaff deg jubileumsklistremerke og pin

NVMC fyller 50 i år og i den forbindelse har vi fått laget flotte jubileumsklistremerker som er vannbestandig (60mm i diameter) og en eksklusiv pin. Benytt sjansen til å skaffe deg disse da de kun selges i jubileumsåret. Nesten gratis til en pris av Kr 15- for klistremerket og 25,- for pin. Porto kommer i tillegg. Send mail til post@nvmc.no, så kommer de i posten. :)

Les mer
Delemarked for mc under Høstmarkedet på Burud

Delemarked for mc under Høstmarkedet på Burud

15.08.23 21:12
av Merethe Larsen

Det vil også i år arrangeres eget delemarked for mc under høstmarkedet til MotorHistorisk Klubb Drammen. Dette vil finne sted på Burud, lørdag 23.september. Benytt sjansen til å rydde opp i krik og krok. Her kan du selge det du ikke lenger behøver og samtidig gjøre et varp. Det er både gratis inngang og gratis å stille som selger, så møt opp å bli med å arranger eget delemarked for mc. NVMC vil være tilstedet med egen stand, så kom innom for en hyggelig prat. På MHKD sin hjemmeside er klokkeslettet 09.00-16-00. Adr; Norsk Motorhistorisk Senter, Skotselvveien 594, 3330 Skotselv Beskrivelse: Marked Burud: Bildeler, motorsykkeldeler og annet gammalt skrot omsettes i stort mon! Eget fotoalbum fra fjorårets arrangement kan du se ved å trykke på linken under. Og link til kontaktperson på linken til vår kalender.

Les mer
Medlemseffekter kjøpes her:

Medlemseffekter kjøpes her:

02.11.22 23:38
av Merethe Larsen

Nå har du mulighet til å anskaffe deg mange flotte klubbeffekter med NVMC logo. Vi har fylt opp vårt lager med mye spennende. Hva med årets siste collegegenser eller piquet-skjorte? Disse og en mengde andre produkter kan du bestille ved å sende en mail til vår klubbsekretær på post@nvmc.no. eller pr.brev til NVMC,postboks 594 Sentrum, 0106 Oslo. Under ligger en link til et fotoalbum her på siden med bilder av alle produktene. Trykk på aktuelt bilde og du får opp Info om pris/størrelse/farge Prislisten ligger i sin helhet vedlagt, der vil dere også se det utvalg av dekaler vi har til de ulike motorsykkelmerker. Når dere bestiller vil det I tillegg til prisen også komme porto (minstepris kr 70,-).Faktura legges ved i forsendelsen. NVMC fikk i 2021 produsert nye vervebrosjyrer. Disse oppfordrer vi våre lokalavdelinger til å bruke på utstillinger og treff. Dette for å kunne markedsføre NVMC som klubb og kansje rekruttere nye medlemmer . Send en mail så kommer de gratis i posten. Link til fotoalbum "medlemseffekter":

Les mer
Premiering under Skogsløpet 2022

Premiering under Skogsløpet 2022

25.08.22 23:18
av Merethe Larsen

Skogsløpet ble arrangert 1.-3.juli på magnor travbane under Veterandagene på Magnor. Selve løpet ble kjørt lørdag, og startet på travbanen med presentasjon av hver deltakersykkel og 2 praktiske øvelser. Et par visningsrunder på banen hørte også med før det bar ut på ei 7 mil lang løype. Denne bestod av Svingete småveger med lite trafikk, mange fine sjøer og rikelig med skog slik det var på de første skogsløpene for snart 50 år siden. Som endel av konkurransen skulle også deltakerne ta et bilde her med tema egen motorsykkel og tema vann. Noen av disse bildene ble i etterkant sendt inn til oss og ligger under eget album her på siden . Løpet ble avsluttet på Skandinavisk Motorsykkel Center, hvor det var lagt inn lunsj og utdeling av konkurransen videre. Her var det quiz både innenfor lokal kunnskap og utstilingen på Skandinavisk Motorsykkel Senter. På kvelden var det duket til bankett og premieutdeling på stedets ungdomshus. En riktig så trivlig kveld hvor flere dro hjem med flotte premier som selvfølgelig var laget lokalt på Magnor glassverk. Bilder fra premieringen kan du se på linken under samt listen over de premierte.

Les mer
Bilder fra Skogsløpet 2022

Bilder fra Skogsløpet 2022

22.08.22 23:24
av Merethe Larsen

Skogsløpet 2022 ble som kjent arrangert som et positivt innslag under Veterandagene på Magnor travbane 1.-3. Juli. En flott sjanse til å få profilert klubben somhelhet og vist frem alle de flotte veteranmotorsyklene som deltok på løpet. Det er viktig at også veteranmotorsyklene får sin naturlige plass blandt alle de andre veterankjøretøyene. Det var mye morsomt å se med motor som var utstilt på stedet denne helgen. Bilder fra Skogsløpet, lunsjstopp og utsillingen på Skandinavisk Motorsykkel Center, er samlet under her. Trykk på linkene.

Les mer
Vel arrangert Skogsløp 1.-3.juli på Magnor

Vel arrangert Skogsløp 1.-3.juli på Magnor

25.07.22 23:44
av Merethe Larsen

Skogsløpet 2022 ble vel arrangert på Magnor travbane, som en del av Veterandagene 1.-3.juli. Her fikk veteranmotorsyklene den oppmerksomhet som de fortjener, blandt alt det andre med motor som var representert denne helgen. Nvmc hadde eget område både for utstilte sykler og camping, med den beste utsikten over til de andre veterankjøretøyene som både var utstilt og som kjørte runder på travbanen.

Les mer
Helgens store arrangementer: Skogsløpet 1.-3.juli

Helgens store arrangementer: Skogsløpet 1.-3.juli

29.06.22 13:14
av Merethe Larsen

Vi ønsker velkommen til Skogsløpet 2022,som arrangeres 1.-3.juli på Magnor travbane. Vi legger opp til egne aktiviteter for deltakerne selv om Skogsløpet gjennomføres under Veterandagene. Det blir grilling fredag kveld fra kl.18.00 på området til ei grillhytte like ved travbanen, for de som ønsker. Alle tar med egen mat og drikke. Vi setter opp partytelt hvis det blir regn. Lørdag kveld er det bankett og premieutdeling i lokalet til ungdomsslaget i nærheten av travbanen, KL.19.00. Selve løpet lørdag starter rett ved «vårt område»inne på travbanen kl 11.00. Det er enkeltstart og to kjøreoppgaver inne på travbanen før vi skal ut i de store skoger på begge sider av grensen. Løpet avsluttes etter 7 mil på Skandinavisk motorsykkel museum. Her blir det lunsjstopp og spørsmålsark som deles ut , disse må leveres inn før du forlater .Se oversiktskart og all info om gjennomføring og merking av løpet m.m. som er vedlagt under her "les mer". Vi ser frem til ei spennende helg sammen med deltakerne av Skogsløpet 2022.

Les mer
NVMC sitt tradisjonelle løp-Skogsløpet

NVMC sitt tradisjonelle løp-Skogsløpet

30.10.21 18:45
av Merethe Larsen

Skogsløpet er NVMC sitt tradisjonelle hovedløp. Løpet arrangeres av en lokal avdeling eller klubb i samarbeid med NVMC. Arrangørstedet spres rundt i Norge. Fjord, fjell, skog og spektakulære veier har vært ramme for løpet, som har vært arrangert hvert år siden 1974. Her kjører en Progress fra 1902 sammen med sykler fra 80-og etterhvert 90-tallet. Alle har en felles møteplass på Skogsløpet. Her kan dere se en overiskt over alle arrangerte Skogsløp fra 1974-2021. (Med unntak i 2020 pga. Corona pandemien). Se også bilder fra tidligere Skogsløp under album her på siden. Skogsløpet 2022 arrangeres 01.-03.juli på Magnor, av styret i NVMC og Bjørn Hvaleby.

Les mer
Bilder fra Skogsløpet 2019

Bilder fra Skogsløpet 2019

20.10.19 00:06
av Merethe Larsen

Skogsløpet 2019 ble vel arrangert 28.-30.juni av NVMC avd.Sør-Rogaland i vakre Sirdal. Utgangspunktet var Sirdal Høyfjellshotell. Vi har fått mange flotte bilder av motorsyklene til deltakerne i løpet, fra Kåre Slettedal, som vi ønsker å dele med dere. Se bildene i fotoalbumet "Skogsløpet 2019".

Les mer
NVMC`s 50 årsjubileumsfeiring

NVMC`s 50 årsjubileumsfeiring

Norsk Veteran Motorsykkel Club fyller 50 år i år, og i den forbindelse inviterte NVMC Oslo til jubileumsfest lørdag 10.februar på Motorsentret på Hvervenbukta, stedet hvor det hele begynte for 50 år siden. Både gamle som nye medlemmer av NVMC var invitert og ca 80 var påmeldt til mimring, marsipankake,kringler og pølse. Og som hovedattraksjon ble det premiering på jubileumsfilmen laget for anledningen av Rolf Barry-Berg. Vi takker NVMC Oslo for arrangementet og en stor takk til Rolf Barry-Berg, Arne Bjørn Hoel og Kim Jarre som tok initiativet til denne flotte jubileumsfeiringen. En stor takk også til Peter Sederholm for bildene fra feiringen som vi nå kan vise her på siden i vår fotoalbum.

Les mer
Sidevogna nr 4 2020

Sidevogna nr 4 2020

02.08.20 13:55
av Merethe Larsen

Som medlem av Norsk Veteran Motorsykkel Club mottar man dette flotte medlemsbladet "Sidevogna" hele 6 ganger i året. Et meget innholdsrikt blad med mye god og variert lesestoff. Bladet er kun å få tak i som medlem hos oss. Her er et innblikk i hva vi kan vente oss i postkassen i august måned. Ønsker du å bli medlem hos oss kan det gjøres enkelt her fra vår hjemmeside eller ved å sende en epost til post@nvmc.no Flere bilder fra tidligere utgaver kan du se inne på denne artikkelen.

Les mer
LMK nytt 9/2020

LMK nytt 9/2020

17.09.20 23:58
av Merethe Larsen

Her er siste nytt fra vårt LandsForbund LMK. Nytt fra LMK 09/20. 2020 – det tapte året De fleste av oss vil nok minnes 2020 som et langt på vei tapt år. Lite eller ingenting ble som tiltenkt, og de fleste arrangementer ble avlyst eller fant sted i sterkt begrensende former. Under nedstengningen av Norge i mars, trodde de fleste at dette ville være for et kortere tidsrom. Etterhvert ble hjemmekontor og hjemmeskole den nye hverdagen. LMK var i så måte intet unntak.

Les mer
LMKnytt 8/20

LMKnytt 8/20

10.08.20 20:04
av Merethe Larsen

LMK og AMCAR kjører Roadtripp landet rundt, som starter mandag 10.august. Se oversikt over tid og sted, under "les mer" Nytt fra LMK 08/20. AMCAR og LMK legger ut på tur – høstens storsatsning. 2020 ble et fullstendig annerledes år. Få om ingen forstod under nedstengningen av Norge i mars at Corona-situasjonen skulle bli så langvarig og omfattende. Dette medførte at de fleste kjøretøy-relaterte arrangementer har blitt avlyst eller utsatt på ubestemt tid. Norge har gradvis åpnet opp igjen for mindre arrangementer, og derfor har LMK sammen med AMCAR besluttet at vi legger ut på et «Roadshow» basert på «Cars and Coffee-modellen». Dette er en unik mulighet til å samle kjøretøymiljøet, samtidig som samarbeidet mellom AMCAR og LMK blir mer synlig for medlemmene i begge organisasjonene. Arrangementene blir arrangert av både AMCAR- og LMK-klubber, og på noen steder samarbeider de lokale klubbene. Dette er gode eksempler på det lokale samarbeidet vi håper å etablere i kjølvannet av det sentrale samarbeidet mellom AMCAR og LMK. Høstens turne blir omfattende, og på under èn måned skal vi bevege oss fra sør til nord og tilbake sørover igjen på kryss og tvers. Vi håper derfor at vi kan treffe flest mulig av dere. Maksimalt 200 på hvert sted – smittehensyn er godt ivaretatt. Det er vedlagt en oversikt over tid og sted for de ulike arrangementene. Vi minner om at helsemyndighetene kun tillater maksimalt 200 mennesker samlet på ett arrangement. Derfor vil maksimalt 200 bli sluppet inn på området etter registrering av personalia før arrangementet lukkes. Det er ingen form for forhåndspåmelding, og på noen større destinasjoner vil dette kunne medføre at noen ikke slipper inn. Vi tar sikkerheten på alvor da vi ikke vil være vitner til at nettopp våre arrangementer bidrar til en oppblomstring av Corona-smitten, slik vi ser i flere steder av landet. Vi oppfordrer derfor alle om å holde avstand og god håndhygiene. Bespisningen vil bli ivaretatt av Carolina Cookers, som vil følge oss langs hele ruten. Representanter fra AMCAR og LMK vil kjøre hele ruten. Med vennlig hilsen Stein Christian Husby Generalsekretær LMK

Les mer
Finnmarkstreffet 2020 går som planlagt 26.-28.Juni

Finnmarkstreffet 2020 går som planlagt 26.-28.Juni

07.05.20 22:05
av Merethe Larsen

Verdens nordligste veteranmotorsykkelarrangement Finnmarktreffet er en del av FIVA motorcycle week, (International motorcycle week). Treffet arrangeres 26-28 juni i Mehamn. Hotellet kan servere 40 -50 gjester innenfor gjeldende smittevernbestemmelser, og de har fortsatt ledige rom. Ta kontakt med Mehamn Arctic Hotell på tlf. 78496700 eller Oddvar Jenssen på tlf. 95124921. Det er også muligheter for camping. Gi gjerne tilbakemelding til oss i komiteen når det nærmer seg, så vi har oversikten. Vi kan også oversende foreløpig program for treffet om ønskelig. Ken tlf. 90932885, Trond tlf. 91716441 eller Snorre tlf. 91545263. Synes du det blir langt for veteranen? Moderne sykler får også deltagerbevis, men deltar ikke i forhold til premiene!

Les mer
Alvdal treffet sparket igang igjen 12.-14.Juni

Alvdal treffet sparket igang igjen 12.-14.Juni

07.05.20 21:51
av Merethe Larsen

Det er en glede å kunne meddele at det tidligere avlyste Alvdal treffet, blir arrangert som planlagt på Gjelten bru camping, 12.-14.juni . Her er mer info fra arrangørenene: La det være tindrende klart at det tillyste så avlyste og nå tillyst igjen: Alvdal Treffet alias:1 Arve og Arve alias:2 A&A-treffet blir arrangert ved Gjelten bru camping 12. - 14. juni i år 2020 som planlagt. Campingplassen har fått ny eier men vi må regne med at forholdene blir som tidligere. Her finner dere nødvendige opplysninger for bestilling av eventuelle hytter: https://www.gjeltenbrucamping.no/ Så møtes vi der igjen da, siste helga før St. Hans, til program som blir til under veis!

Les mer
TREFF OG ARRANGEMENTER SOM AVLYSES PGA CORONA

TREFF OG ARRANGEMENTER SOM AVLYSES PGA CORONA

23.03.20 19:35
av Merethe Larsen

GLÅMDALSMARKEDET 24. og 25.april , ULVENMARKEDET 25.april arrangør Os Skyssslag, Borg Motorhistoriske Klubb sitt marked 26.April, FOLLO RUNDT 10.mai , ULLERØYTREFFET 23.mai VÅRSKJELVEN 2020, 10.April MOTORDAGEN I HARSTAD 23.Mai VESTLANDSTREFFET 5.-7.Juni . Nytt treff 4.-6.Juni 2021 SKOGSLØPET 2020, 26.-28.Juni og STØA-TREFFEN 22.-24.Mai og STORVATNET RUNDT 24.Mai er avlyst.

Les mer
Sidevogna nr 6/2019

Sidevogna nr 6/2019

25.11.19 19:53
av Merethe Larsen

Julen nærmer seg med stormskritt og vi kan glede oss til julenummeret av vårt medlemsblad Sidevogna. Her er en smakebit av hva vi kan lese om i høytiden. Ser bladet intressant ut ? ønsker du å motta det i postkassen 6 gang i året og ikke er medlem hos oss ? gå inn på siden her under "Bli medlem".

Les mer