Distinguished Gentlemans ride 2019

Distinguished Gentlemans ride 2019

Publisert av Merethe Larsen den 20.08.19.

PRESSEMELDING DISTINGUISHED GENTLEMANS RIDE 2019


Søndag 29.september kjøres for 8.gang den årlige “DISTINGUISHED GENTLEMANS RIDE” med mer enn 130.000 deltakere fordelt over 700 byer I 110 land I verden.
Både mannlige og kvinnelige deltakere kler seg I finstas, gjerne fra motorsykkelens tidlig tidsalder og kjører sine klassiske motorsykler som café racers, bobbers, scramblers og eldre custom modeller.
Turen har som formal å skape bevissthet rundt prostatakreftforskning og menns mentale helse gjennom Movember stiftelsen.
Deltakelse er gratis, men arrangørene verdsetter at deltakere, på frivillig basis, ber sine kjente å være personlig sponsor av sine kjente og kjære.
Innsamlede midler går ikke i, eller via, DGR sin pott, men i sin helhet direkte til prostatakreftforskning og helseprogrammer i UK, Australia, New Zealand, USA og Canada samt den globale Movember Foundation i en 60/40 fordeling. Detaljinformasjon om programmer og brukte midler i tidligere år ligger på Gentlemansride sin nettside.
Stavanger deltar for 5.gang og i Norge er det så langt kun Stavanger og Oslo som har planlagt en tur. For å kunne delta og få opplysninger om tid og sted må man registrere seg på DGR sin nettside og kjøre en motorsykkel innenfor angitt «Style Guide».
Se for mer info http://www.gentlemansride.com/
og en liten filmsnutt for 2019-registrering på YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=F-4FY9k2NIk
Vel møtt!!