NVMC med egen stand på MC-messen på Lillestrøm.

NVMC med egen stand på MC-messen på Lillestrøm.

Publisert av Merethe Larsen den 14.04.19.

Norsk Veteran Motorsykkel Club hadde en flott stand under MC messen på Lillestrøm 29.-31.mars, med mange besøkende og mye positiv tilbakemelding, Dette hadde ikke latt seg gjøre uten en iherdig innsats av flere entusiaster og lokalavdelinger. 

Det er viktig som hovedklubb og være representert på arena som MC-messen, det er her vi møter publikum med interresse for MC generelt. Her får vi vist frem NVMC som hovedklubb og i samarbeid med lokalavdelingene også den vikige jobben medlemmene ute i lokalavdelingen gjør med å ivareta de eldste motorsyklene. Og selvfølgelig også på den måten en større sjanse til å få nye medlemmer. 
Styret i NVMC ønsker å rette en stor takk til alle som bidro i arbeidet denne gang:
Stjørdal VMC(SVMC) som stilte med mannskap. Jon Bentdal og Stein Erik Tollefsen gjorde en enorm innsats med sjauing og transport og som mannskap på standen hele helgen.  Lån av sykler til utstillingen kom fra SVMC, NVMC avd. Trondheim og Nord-Trøndelag MHK.

Fra NVMC styret stilte leder Torbjørn Vik, styremedlem Gunnar Hop og Frode Eggestad samt klubbsekretær Bjørn Halvorsen.🙂