Vel arrangert Skogsløp 1.-3.juli på Magnor

Vel arrangert Skogsløp 1.-3.juli på Magnor

Publisert av Merethe Larsen den 25.07.22. Oppdatert 22.08.22.

Med ønske om at Skogsløpet skulle ha sin egen arrangering på siden av alt det andre som skjedde denne helgen, ble det lagt opp flere sosiale innslag kun for deltakerne av løpet. Fredag ettermiddag var det grilling utenfor en grillhytte like ved tavbanen. Den var lånt av ungdomslaget på stedet som en backup i tilfelle regnvær. Men været gjorde sitt slik at det hele kunne foregå utendørs, og det ble en hyggelig kveld med grillmat og motor som tema. Lørdag var ungdomshuset lånt for anledningen med premiering og bankett. Med lokal mat og drikke, og flotte premier delt ut også de laget på Magnor, ble det hele en hyggelig kveld. 

Selve Skoglsøpet foregikk lørdags formiddag med start på travbanen. Med så mange tilskuere på plassen måtte vi sikre at også motorsyklene fikk  runder på banen til alles beskuelse. Derfor var to av konkurransene lagt til på stedet, både med å kjøre så nært en tenkt strek som mulig og balansen testet på planke. Selve løpet var ca 7 mil langt og gikk på en blanding av grus og asfalt. Svingete småveger med liten trafikk, mange fine sjøer og rikelig med skog , var det ganske så likt de første Skogsløp som ble kjørt for snart 50 år siden. I løpet av turen skulle deltakerne også ta en bilde av sykkelen sin med vann i bakgrunn, som en del av konkurrasen, og her ble det mange kreative løsninger. Siste stoppested var Scandinavisk motorsykkel center, hvor det ble delt ut quiz, servert lunsj ute i finværet og en mulighet til å se på de vel 150 flotte motorsyklene som var utstilt

I komiteen for Skoglsøpet var NVMC styret, vår klubbsekretær og Bjørn A. Hvaleby. Vi takker all deltakerne for oppmøtet og alle involverte for samarbeidet, og ser frem til Skogsløpet 2023. Hvor og når dette blir kunngjøres når alt er avklart.

I Sidevogna nr 4 som sendes  ut til våre medlemmer ca. 20.august,vil det være reportasje  med bilder fra løpet.